Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Napravi račun

Polja označena asteriksom (*) su obavezno.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *

Kontaktirajte nas +385 43 221 100

atomizer 200 lit dva rezervara pumpa bm 1702160 1

Raznovrsnu ponudu upotpunili smo još jednim novim proizvodom- atomizerima. Ovisno o potrebama nudimo dvije vrste: nošeni s dva rezervoara i vučeni. Uz 2 godine garancije uvjerite se u vrhunsku kvalitetu i odlične performanse proizvoda.

Nošeni atomizeri vrhunskih performansi omogućavaju ravnomjernu potrošnju zaštitnih sredstava. U ponudi su nošeni atomizeri s dva rezervoara, ali i dvije vrste pumpi: Agromehanika – Slovenija i Udor – Italija. Kapacitet rezervoara može biti od 220 – 700 litara. Cijelu ponudu možete vidjeti na dnu teksta, a cijene sa slikama na internet trgovini.

Dodatna oprema i različite verzije omogućavaju kupcu maksimalno prilagođen proizvod.

Vučeni atomizeri namijenjeni su za prskanje većih površina, tako da se mogu vući kao prikolica. Sastoji se od okvira čelične konstrukcije i rezervoara od poliestera pojačanim staklenim vlaknima ili polietilena. Okvir je toplo-cinčani. Rezervoar je lako isprazniti te omogućuje da se atomizer koristi i na brdovitom području. Kao i kod nošenih atomizera, moguće je odabrati dodatnu opremu. Detalje možete pogledajte u tablici ispod teksta, ali i na internet trgovini.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

 

Prijava za Newsletter

...i primajte promotivne i akcijske novosti!

Prijavite se na naš newsletter i budite redovito informirani o našim posebnim ponudama. Vaši podaci će biti pohranjeni, a e-mail adresa neće biti korištena za splanje spam pošte. Ukoliko u jednom trenutku poželite promijeniti vaše podatke ili se ispisati s naše mailing liste, moći ćete to učiniti klikom na link "Ukloni sa mailing liste" koji se nalazi na dnu svakog našeg newslettera.

X

Copyright © Masiva d.o.o.

Copyright © Masiva d.o.o.

Your Saved Item (0)