Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Napravi račun

Polja označena asteriksom (*) su obavezno.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *

Kontaktirajte nas +385 43 221 100

gudovaki sajam 3

 

Masiva Vas očekuje na ovogodišnjem međunarodnom jesenskom sajmu u Gudovcu!

Kao vodeći dobavljač i distributer poljoprivrednih priključaka, dijelova za priključke, dijelova za traktore, poljoprivrednu mehanizaciju, radne strojeve i samohodne kosilice, obavještavamo sve naše sadašnje i buduće kupce da ćemo ove godine prisustvovati bjelovarskom jesenskom sajmu u Gudovcu, u razdoblju od 07. do 09. rujna, gdje ćemo izložiti samo dio svog asortimana, dok preostalu ponudu možete pogledati na web stranici naše Internet trgovine ili u poslovnicama Masive u Bjelovaru i Velikom Grđevcu.

Posjetite nas na ovogodišnjem jesenskom sajmu u  Gudovcu ili u poslovnici u Bjelovaru, na adresi Blajburških žrtava 19, Poslovna zona istok (nasuprot Carine, smjer Đurđevac Koprivnica), koja će za vrijeme održavanja sajma, u subotu 08.09. 2018. raditi produljeno te će biti otvorena za kupce i posjetitelje u razdoblju od 07 do 17 h.

Veselimo se vašem dolasku.

Vaša Masiva!

Prijava za Newsletter

...i primajte promotivne i akcijske novosti!

Prijavite se na naš newsletter i budite redovito informirani o našim posebnim ponudama. Vaši podaci će biti pohranjeni, a e-mail adresa neće biti korištena za splanje spam pošte. Ukoliko u jednom trenutku poželite promijeniti vaše podatke ili se ispisati s naše mailing liste, moći ćete to učiniti klikom na link "Ukloni sa mailing liste" koji se nalazi na dnu svakog našeg newslettera.

X

Copyright © Masiva d.o.o.

Copyright © Masiva d.o.o.

Your Saved Item (0)