Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Napravi račun

Polja označena asteriksom (*) su obavezno.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *

prijava za posao masiva 1

gudovaki sajam 3

 

Masiva Vas očekuje na ovogodišnjem međunarodnom jesenskom sajmu u Gudovcu!

Kao vodeći dobavljač i distributer poljoprivrednih priključaka, dijelova za priključke, dijelova za traktore, poljoprivrednu mehanizaciju, radne strojeve i samohodne kosilice, obavještavamo sve naše sadašnje i buduće kupce da ćemo ove godine prisustvovati bjelovarskom jesenskom sajmu u Gudovcu, u razdoblju od 07. do 09. rujna, gdje ćemo izložiti samo dio svog asortimana, dok preostalu ponudu možete pogledati na web stranici naše Internet trgovine ili u poslovnicama Masive u Bjelovaru i Velikom Grđevcu.

Posjetite nas na ovogodišnjem jesenskom sajmu u  Gudovcu ili u poslovnici u Bjelovaru, na adresi Blajburških žrtava 19, Poslovna zona istok (nasuprot Carine, smjer Đurđevac Koprivnica), koja će za vrijeme održavanja sajma, u subotu 08.09. 2018. raditi produljeno te će biti otvorena za kupce i posjetitelje u razdoblju od 07 do 17 h.

Veselimo se vašem dolasku.

Vaša Masiva!

Katalozi

Freza Rosit 115 i 88 2

IMT 539

IMT 560 2

IMT 577 2

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 315 418 521

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 420 523

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 732

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi PE18

Katalog dijelova za Zetor 5011 7045

samohodna rotaciona kosilica 70

Prijava za Newsletter

...i primajte promotivne i akcijske novosti!

Prijavite se na naš newsletter i budite redovito informirani o našim posebnim ponudama. Vaši podaci će biti pohranjeni, a e-mail adresa neće biti korištena za splanje spam pošte. Ukoliko u jednom trenutku poželite promijeniti vaše podatke ili se ispisati s naše mailing liste, moći ćete to učiniti klikom na link "Ukloni sa mailing liste" koji se nalazi na dnu svakog našeg newslettera.

Your Saved Item (0)