Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Napravi račun

Polja označena asteriksom (*) su obavezno.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *

prijava za posao masiva 1

sajam gudovac clanak 2

Masiva s ponosom objavljuje da će ove godine predstaviti dio svoje ponude poljoprivrednih priključaka i ostale poljoprivredne opreme na 22. Proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Ove godine sajam se održava od 29. do 31. ožujka, zadnji vikend u mjesecu ožujku. Ovim putem želimo obavijestiti sve naše kupce, poslovne partnere, kako sadašnje tako i buduće, da nas posjete tijekom trajanja sajma kako bi se uvjerili zašto smo vodeći distributer poljoprivrednih priključaka, rezervnih dijelova te ostalog potrošnog materijala.


Na sajmu ćete moći pregledati samo dio našeg asortimana. Ostalu ponudu proizvoda možete provjeriti tako da posjetite naše web stranice na www.masiva-bj.hr ili naravno posjetom naše trgovine u Bjelovaru, na adresi Blajburških žrtava 19, Poslovna zona istok (nasuprot Carine, smjer Đurđevac Koprivnica). Radno vrijeme trgovine će za vrijeme trajanja sajma u subotu, 30. 3, biti produženo i moći ćete nas posjetiti od 7:00 - 14:00 h.

 

S nestrpljenjem očekujemo Vaš dolazak.


Vaša Masiva.

Katalozi

Freza Rosit 115 i 88 2

IMT 539

IMT 560 2

IMT 577 2

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 315 418 521

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 420 523

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi 732

Katalog dijelova za Tomo Vinkovi PE18

Katalog dijelova za Zetor 5011 7045

samohodna rotaciona kosilica 70

Prijava za Newsletter

...i primajte promotivne i akcijske novosti!

Prijavite se na naš newsletter i budite redovito informirani o našim posebnim ponudama. Vaši podaci će biti pohranjeni, a e-mail adresa neće biti korištena za splanje spam pošte. Ukoliko u jednom trenutku poželite promijeniti vaše podatke ili se ispisati s naše mailing liste, moći ćete to učiniti klikom na link "Ukloni sa mailing liste" koji se nalazi na dnu svakog našeg newslettera.

Your Saved Item (0)