Dostava

DOSTAVA

Za narudžbe putem e-pošte ili webshopa mogući su sljedeći načini isporuke robe:

  • dostava na adresu
  • preuzimanje narudžbe u odabranom Masiva prodajnom centru
  • dostava ostalim kurirskim službama - u slučaju da sami organizirate otpremu robe molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Masiva d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.) putem virmana ili e-bankingom, naručeni proizvodi šalju se kupcu u roku 2-3 radna dana nakon što je uplata vidljiva na transakcijskom računu Masive d.o.o., ukoliko pošiljku plaćate pouzećem naručeni proizvodi šalju se u roku 2-3 radna dana od dana narudžbe, a proizvod plaćate prilikom preuzimanja paketa. U radne dane ne ubraja se subota, nedjelja i blagdani.

Cijena dostave za Hrvatsku je fiksno 6,00 EUR  (HP Express) za sve maloprodajne narudžbe naručene putem web stranice, osim proizvoda koji moraju biti isporučeni kao paletna dostava, tada je cijena  50,00  EUR  ili 300,00 EUR  za vangabaritne dostave (cijena se može mjenjati ovisno o udaljenosti).

Cijena dostave za sve maloprodajne narudžbe naručene putem web stranice za ostale zemlje EU iznosi 40,00 EUR 

OŠTEĆENJE NA PAKETU

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje, molimo Vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem fotografirate oštećeni paket i napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču. Kopiju zapisnika i fotografije pošaljite na naš mail [email protected].

Ukoliko niste primili robu u roku od 7 radnih dana od naše obavijesti da smo ju poslali, kontaktirajte nas.

Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku, ako kupac odbije primiti robu ili je ne podigne na pošti nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio.

Moj traktor