Zastupništva

AnadoluAnadolu Motor dio je jedne od najvećih grupa u Turskoj, a to je Anadolu group. Brojni certifikati poput upravljanja kvalitetom i okolišem ukazuju na izvrstan način rada i društvenu odgovornost.

Istraživanje i razvoj te testni centar mjesto su gdje se stvaraju novi proizvodi i testiraju u teškim uvjetima kako bi zadovoljili i najzahtjevnije kupce.

Još jedna snaga Anadolu Motora je licenca za proizvodnju Lombardini motora.

Ukoliko izaberete Anadolu motore osigurali ste bezbrižan rad na polju. Masiva uvozi agregate, pumpe za navodnjavanje, rezervne dijelove za motore i motore do 21 KS.

 

 


Bell

Masiva je višegodišnji ekskluzivni zastupnik za izvanredna Bell Chemicals ulja i tekućine na području cijele Republike Hrvatske.
U prodaji nudimo više od 20 različitih vrsta proizvoda s potpisom Bella.

U našem asortimanu možete pronaći ulja za benzinske i diesel motore osobnih vozila, poljoprivrednu mehanizaciju, te radne strojeve i kamione. Također, nudimo ulja za sisteme hidraulike i transmisijske prijenose koji pomažu u zaštiti zupčanika koji rade u najlošijim uvjetima, hipoidna ulja za poljoprivredne strojeve te ostale skupine teških radnih strojeva i mehanizacije. Uporabom Bell ulja osiguravate svom vozilu duži radni vijek uz smanjene troškove održavanja.

Tvrtka Bell Chemicals ima dugogodišnju tradiciju poslovanja i specijalizirala se za proizvodnju Ulja, Maziva, Kočionih tekućina i općenito tekućina koje vežemo uz motore, strojeve i industrijse pogodne kako za podmazivanje i zaštitu, tako i za odmašćivanje i hidrauliku. Sofisticirana tehnologija u proizvodnji kao i suradnja s eminentnim inozemnim dobavljačima uzdignuli su ih u sam vrh proizvodnje ulja, maziva, antifriza i ostalih tekućina za područje Srbije.

 

 


 

Tvrtka AGRON postoji od 2012 godine. Pretežna djelatnost firme je proizvodnja priključaka za zaštitu bilja, prskalica i atomizera. 

Svi priključci tvrtke Agron su nositelji potrebnih certifikata i koriste dijelove renomiranih talijanskih proizvođača (pumpe).

Sve prskalice i atomizeri tvrtke Agron su u skladu sa Europskim normama i regulativama.

S obzirom na potrebe tržišta i visoku razinu kvalitete proizvoda, AGRON uspešno posluje na teritoriju Srbije a isto tako vrši izvoz proizvoda u zemlje regije uključujuči i Hrvatsku u kojoj je u partnerstvu sa Masivom d.o.o već dugi niz godina.

 

 


KAMA je sinonim za kvalitetu, otpornost, izdržljivost koja je rezultat dugogodišnjeg poslovanja.Neprestano istraživanje, razvoj novih tehnologija te prisutnost na svim kontinentima ukazuju na pouzdanost proizvoda i lojalnost mnogobrojnih kupaca. Masiva u svom asortimanu nudi motore, agregate i pumpe za vodu. KAMA se dokazao kao pouzdan partner za Vaše potrebe oslanjajući se na odlične performanse, jednostavnost rukovanja, dizajn i cijenu za koju možemo reći da je u ravnopravnom omjeru vrijednost za novac („value for money“).

Najprodavaniji i najpoznatiji njihov proizvod su motori koji dolaze u dva oblika; benzinski i diesel. Najčešće se ugrađuju u kosilice, motokultivatore, pumpe za navodnjavanje, agregate, ali i manje građevinske strojeve. Obje vrste motora su četverotaktni sa zračnim hlađenjem i direktnim ubrizgavanjem. Pokretanje motora je pomoću elektropokretača ili ručno, ovisno o Vašim željama. Osim motora Masiva također uvozi agregate i pumpe za vodu. Proizvođač odobrava garanciju od 1 godine, a sve rezervne dijelove za navedene proizvode možete naći u našem asortimanu.

 

 

 


Tvrtka Kurtsan osnovana je 1985. godine Turskoj sa sjedištem u Istanbulu.

Od malog obiteljskog poduzeća prerasli su u najvećeg proizvođača na svijetu mobilnih (pokretnih) muzilica. Proizvodni program prostire se na 32.000 metara kvadratnih. Proizvodi su dostupni u više od 70 zemalja svijeta te su proizvedeni po svim europskim i svjetskim standardima.

Lider je u proizvodnji muzilica, muznih sistema i opreme sa širokim asortimanom proizvoda, od najmanjih muzilica do najsuvremenijih robotskih sistema. Kako bi se što više približili zahtjevima i željama kupaca Kurtsan sudjeluje u svim fazama izgradnje farme:

  • planiranju
  • projektiranju
  • izvođenju radova
  • praćenju radova kako u garancijskom roku tako i u van garancijskom roku.

 


Sampyion filteri su proizvođači filtera raznih namjena sa ISO 9001 certifikatom za osiguranje sustava kvalitete, TSE certifikatom o sukladnosti s proizvodnjom i IATF 16949 certifikatom dobivenim 2007. godine, naprednim strojevima, vrhunskom tehnologijom kalupa, modernim razumijevanjem proizvodnje i upravljanja, iskusnim inženjerskim osobljem, potpuno opremljenim modernim laboratorijskim objektima i zahvaljujući učinkovitom sustavu osiguranja kvalitete, jača svoju poziciju u međunarodnoj areni gdje obavlja izvoz u 75 zemalja izvan Turske, na globalnoj razini.

Moj traktor