Postanite član Masiva KLUBA VJERNOSTI


Kako postati član "Masiva Kluba vjernosti"?

Najlakši put do članstva u Masiva Klubu vjernosti je da ispunite ONLINE pristupnicu. Popunite osobne podatke i kartica BESPLATNO stiže na Vašu kućnu adresu. Nakon toga sve što preostaje je da sakupljate bodove kako bi ostvarili popuste tokom CIJELE godine.

UPOZORENJE - UKOLIKO IMATE KARTICU VJERNOSTI I ŽELITE SKUPLJATI BODOVE PRILIKOM NARUDŽBI PREKO INTERNETA MORATE REGISTRIRATI RAČUN NA NAŠOJ STRANICI SA ISTOM EMAIL ADRESOM KOJOM STE TRAŽILI KARTICU VJERNOSTI.

Registraciju ukoliko već niste možete obaviti ovdje: https://masiva-bj.hr/registracija

Više informacija o sustavu bodovanja, i kako ostvariti popuste možete pročitati u nastavku teksta.

Poštovani kupci, ukoliko želite postati član Masiva kluba vjernosti, nazovite nas na broj telefona 043/221-100 ili nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] i zatražite besplatnu pristupnicu u klub vjernosti. Pristupanjem u klub vjernosti dobivate u trajno vlasništvo besplatnu KARTICU VJERNOSTI putem koje prilikom svake kupovine sakupljate bodove i tako ostvarujete popust na sav Masiva asortiman.

 

PRAVILA ČLANSTVA kluba vjernosti I KORIŠTENJA KARTICE  „Masiva kartica VJERNOSTI“

(„PRAVILNIK“)

 

Opći uvjeti korištenja kartice

 1. Kartica MASIVA KARTICA VJERNOSTI (u danjem tekstu: Kartica) nije sredstvo plaćanja.
 2. Kartica je besplatna. Karticu može dobiti svaka punoljetna osoba koja u potpunosti i s točnim podatcima ispuni pristupnicu. Potpisom pristupnice smatra se da je član dao privolu za obradu osobnih podataka nužnih za ostvarivanje pogodnosti.
 3. Ako Masiva d.o.o. primi obavijest o povlačenju pristupnice (koju član može uputiti običnom ili elektronskom poštom) – svi osobni podaci brišu se iz sustava, a pogodnosti se ne mogu više koristiti.
 4. Ako član Masiva Kartice vjernosti izgubi karticu, na traženje člana izdat će mu se nova kartica, stanje bodova će se prenijeti na novu karticu, a stara kartica će se poništiti. Član se obvezuje prijaviti svaku promjenu osobnih podataka pismenim putem, putem e-maila ili telefonskim putem u bilo koju poslovnicu Masiva d.o.o.
 5. Kartica nije prenosiva.
 6. Kartica kao i bodovi na istoj, prestaju vrijediti smrću fizičke osobe na koju glasi te u tom slučaju sama kartica kao i bodovi na istoj, nisu prenosivi na treće osobe.

 

Skupljanje i realiziranje bodova

 1. Kako bi član ostvario pogodnosti dužan je predočiti karticu PRIJE IZDAVANJA RAČUNA.
 2. Bodovi se obračunavaju na način da član na svaku potrošenu 1,00 euro ostvaruje pravo na 1 bod bez obzira na vrstu i način plaćanja, npr.:
  • za kupnju u iznosu 50,00 eura član ostvaruje pravo na 50 bodova.
  • za kupnju u iznosu 49,55 eura član ostvaruje pravo na 49 bodova.
 3. Bodovi se skupljaju prilikom telefonskih narudžbi i narudžbi preko Internet trgovine. U tom slučaju član je dužan prilikom narudžbe trgovcu dati točan serijski broj bar koda na kartici te dati točno ime i prezime ili napisati iste te podatke pod napomenu u Internet trgovini.

 

 NAČIN SKUPLJANJA BODOVA I KORIŠTENJE POPUSTA

Bodovi Rang Ostvareni popust
401-500 2 4%
501-600 3 5%
601-700 4 6%
700+ 5 7%

 

 1. Masiva d.o.o. zadržava pravo određivanja prodajnih poslovnih jedinica u kojima se bodovi skupljaju, kao i način vrednovanja bodova.
 2. Kupac sam odlučuje koji rang popusta želi iskoristit na temelju ostvarenih bodova. Bodovi  se iskorištavaju po definiranom rangu, time se ostvaruje popust i umanjuju se bodovi. Maximalni iskoristivi popust iznosi 7%.
 3. Bodovi se mogu iskoristit prilikom gotovinskog plaćanja, plaćanja pouzećem, plaćanja Visa karticom (jednokratno plaćanje), Maestro (jednokratno plaćanje) i Master karticom (jednokratno plaćanje). Popust se ne može ostvariti prilikom obročnog plaćanja, plaćanje American i Diners karticom.
 4. Zamjena bodova ne vrijedi za priključke (prskalice, atomizere, malčere, freze, tanjurače, cjepače, itd.) te akumulatore.

 

Zaštita Vaših osobnih podataka

 1. Masiva d.o.o. je odgovorna za zaštitu osobnih podataka u okviru programa Masiva Kartice vjernosti koji se provodi na području Republike Hrvatske.
 2. Masiva prikuplja sljedeće podatke člana: puno ime (titulu, ime i prezime), datum rođenja i punu adresu (ulicu, kućni broj, poštanski broj, grad) te ukoliko je moguće, adresu e-pošte te broj mobilnog i/ili fiksnog telefona (svi gore navedeni podaci smatraju se u daljnjem tekstu „podacima o članstvu“). Navedene podatke o članstvu zahtijevamo i obrađujemo u svrhu pristupa programu te u svrhu provedbe programa, a Masiva iste pohranjuje do prestanka članstva. Pravnu osnovu za obradu podataka tijekom registracije i sudjelovanja u Programu čini članak 6., stavak 1., točka (b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (obrada je nužna za izvršavanje ugovora u kojem je ispitanik stranka ili kako bi se poduzele radnje na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora).
 3. Podatke o članstvu i bilo kakve izmjene Masiva ne razmjenjuje s trećom stranom, osim ukoliko je isto predviđeno posebnim propisom ali ih u svakom slučaju ne prodaje trećoj strani niti komercijalizira na bilo koji drugi način.
 4. Podatke o članstvu Masiva pohranjuje za čitavo vrijeme sudjelovanja u programu MASIVA KLUB VJERNOSTI. Nakon toga se ti podaci trenutno brišu, osim ukoliko je iste podatke potrebno pohraniti na određeno razdoblje, sukladno posebnim propisima u kojem slučaju se isti podaci više neće obrađivati u druge svrhe.
 5. Na zahtjev člana, Masiva će istoga izvijestiti o tome obrađuju li se njegovi osobni podaci i koji su to podaci. Ukoliko su ispunjeni svi zakonski preduvjeti, član ima pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka.
 6. Član može u svako doba povući sve izjave o privoli koje su dane, no opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade osobnih podataka koja je na temelju privole, provedena do trenutka opoziva privole.
 7. Ukoliko član smatra da se njegovi podaci prekomjerno obrađuju ima pravo uložiti prigovor na obradu podataka nakon čega se isti više neće obrađivati u navedenu svrhu.
 8. Član ima pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka (Martićeva 14, 10000 Zagreb, hr), ukoliko sumnja na povredu u postupku obrade njegovih osobnih podataka.

Masiva d.o.o.

Moj traktor