O nama

VIZIJA

U budućnosti „Masiva“ želi postati vodeće poduzeće u proizvodnji i unaprjeđenju tehnologije samohodnih kosilica te ostati konkurent na tržištu prodaje rezervnih dijelova za traktore i poljoprivrednu mehanizaciju.


Poduzeće „Masiva d.o.o.“ osnovano je 1993. godine u Bjelovaru.

Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja rezervnih dijelova za traktore i poljoprivrednu mehanizaciju te proizvodnja samohodnih kosilica.

Kvaliteta poslovanja, ozbiljnost u poslu i sudjelovanje na raznim sajmovima rezultiralo je uspjehom i s vremenom poslovanje se proširilo i na veleprodaju. Danas poduzeće „Masiva“ posluje na tri lokacije, u Bjelovaru, Velikom Grđevcu i Koprivnici.

Kako bi bili što pristupačniji našim kupcima nismo se bazirali samo na „klasično“ poslovanje tj. prodaju rezervnih dijelova isključivo dolaskom kupaca u prodavaonicu već smo naše poslovanje također bazirali na telefonskim narudžbama, internet trgovini i slanjem paketa putem kurirskih službi na kućne adrese naših kupaca.

U našim poslovnicama nudimo više od 25000 artikla rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve marke: IMT, Ursus, Zetor, Massey Ferguson, Fendt, New Holland, Belarus, zamjenski dijelovi za Labin progres, Same, John Deere, Goldoni, Landini, Pasquali, Dautz Fahr, Class, Tomo Vinković, Zmaj, Torpedo, Rakovica, Univerzal, zamjenski dijelovi za Lombardini, Lemken, Sip, Fella, Mengele, Fatagri, JF-stoll, Perkins, Amazon, Ford, Steyer, Valtra, Antonio Carraro, Vladimirac, UTB-Štore, Kubota, Fiat, Casse, Maschio, McCormick, Pottinger, Rabe Werk, Kuhn, Olt, Renault, Same.

U ponudi imamo kako dijelove originalnih proizvođača tako i zamjenske dijelove koje vrlo pažljivo biramo pazeći na njihovu kvalitetu. Naš glavni cilj je uz prodaju kvalitetnih proizvoda i pružanje vrhunskih usluga, našim kupcima biti pristupačni cijenom. Dokaz kvalitetnog poslovanja široka je mreža naših vjernih kupaca koja pokriva cijelu Hrvatsku te brojne tvrtke s kojima imamo dugogodišnju i kvalitetnu suradnju.
 

MISIJA

Prodaja rezervnih dijelova za traktore i poljoprivrednu mehanizaciju te proizvodnja samohodnih kosilica. Zadatak poslovanja je pružiti visoku kvalitetu proizvoda te dubinom i širinom asortimana zadovoljiti sve potrebe i želje naših sadašnjih i budućih kupaca.

Moj traktor